Veelgestelde vragen

Kan ik de kaarten ook onbedrukt bestellen?
Ja, dat is mogelijk. Om de kaarten onbedrukt te bestellen, kiest u na de winkelwagen, zonder indruk.


Zijn de kaarten inclusief enveloppen?
Ja, de kaarten worden met witte wenskaartenveloppen geleverd. U kunt in het menu kiezen voor zelfklevend of gegomde klep.

Wat zijn de kosten voor de opmaak van de kaarten?

Het is simpel. U levert de tekst en eventueel het logo aan die op de kerstkaarten gedrukt moet worden, wij realiseren in onze studio voor u een mooie opmaak. U krijgt altijd een proef en de kaarten worden pas gedrukt als u helemaal tevreden bent over de opmaak. Wij hebben inmiddels ruim 50 jaar ervaring met het opmaken en drukken van kerstkaarten.

 
Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?
Alle prijzen op de website zijn exclusief 21% BTW, omdat wij voornamelijk kerstkaarten leveren aan bedrijven.

 
Hoe werkt het?
Seasoncards biedt u de mogelijkheid uw zakelijke kerstkaarten online te bestellen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging van de bestelling. Voor een indruk aan de binnenzijde van de kaarten kunt u uw tekst, lettertype en kleur kiezen. Ook is er de mogelijkheid om uw bedrijfslogo te uploaden. Indien gewenst kunt u ook de opmaak van de binnenzijde geheel zelf ontwerpen. Met eenvoudige tools wordt u na de keuze van de kaart door het menu geloodst.


Leesproef
U ontvangt in alle gevallen vooraf een leesproef per mail. Pas na uw akkoord op de proef gaan wij over tot het drukken van uw kaarten. Wilt u aanpassingen aanbrengen aan de leesproef, bel ons dan even of stuur een e-mail met de aanpassingen. Wij zullen zorgen dat deze wijzigingen worden verwerkt in de leesproef. De aangepaste leesproef wordt altijd weer per e-mail opgestuurd.


Kan ik mijn leesproef nog aanpassen?
Ja, dat kan. U kunt dit alleen niet zelf doen.
Stuur ons even een e-mail  en zet daarin de aanpassingen. Wij passen dit dan zo snel mogelijk aan in uw leesproef.


U kunt zo vaak als u wilt, geheel kostenloos, aanpassingen doorgeven.


Kan ik de kaart laten bedrukken met een logo?
U kunt een bedrijfslogo op de kerstkaarten laten bedrukken. Dit kan altijd aan de binnenkant van de kaart en bij sommige kaarten is het zelfs mogelijk om deze op de voorzijde te drukken.
Het logo dient als vectorbestand (EPS, AI) of hoge resolutie JPG aangeleverd te worden (dit kan via de site of per mail) Het drukken van een logo kost niets extra, tenzij het logo uit meerdere kleuren bestaat. U betaalt dan een toeslag voor een meerkleurenbedrukking.

 
Kan ik de standaardtekst op een kaartje aanpassen?
In bepaalde gevallen kan de standaardtekst op de voorzijde gewijzigd worden. Neemt u per telefoon of mail contact op met ons over uw wensen


Ik heb besteld, maar krijg geen orderbevestiging via de mail?
Het kan zijn dat het e-mailadres niet klopt. 
Neem contact met ons op om dit te controleren.
Daarnaast is het mogelijk dat de e-mail in de SPAM-berichten terecht is gekomen.


Hoe gaat de betaling?
Bedrijven en instellingen ontvangen een faktuur bij de zending kerstkaarten


Hoeveel is de afdracht naar een goed doel?

10% wordt afgedragen aan het betreffende goede doel